Probeer flirter.nl nu gratis

Maak je keuze uit één van de profielen
Welkom bij flirter.nl

Houd jij van een flirt op zijn tijd? Dan ben je bij Flirter aan het juiste adres. Hier kan je naar hartelust flirten met anderen. Doe je dat liever anoniem? Ook dat is mogelijk. Je kunt een anoniem profiel aanmaken. Dat maakt het anders dan alternatieven zoals Tinder. Flirt erop los na het aanmaken van je eigen profiel. Of maak nieuwe, spannende contacten. De keuze is aan jou.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met flirten

Met flirten kan je ontsnappen aan de sleur van het dagelijkse leven. Door contact te hebben met nieuwe mensen die je niet elke dag op het werk of op straat ziet. Hierdoor durf je ook meer te zeggen en dat maakt het flirten des te spannender.

Je bepaalt zelf met wie je flirt of chat. Blader door de profielen en kies uit wie jij wilt appen om te beginnen met flirten. Krijg je geen reactie? Niet getreurd, er zijn nog veel meer profielen die wel willen appen. Andersom geldt dat ook: krijg je een bericht van iemand die je niet ziet zitten? Dan hoef je natuurlijk niet terug te flirten. Je kunt zelf bepalen met wie je contact onderhoudt.

Flirter is er voor iedere doelgroep

Op Flirter zijn al duizenden Nederlanders actief. Er zitten dus genoeg mensen bij die bij jou in de smaak zullen vallen, en vice versa. Op Flirter vind je mensen van alle leeftijden. Van een vrouw van achtenveertig jaar tot een man van tweeëntwintig jaar. Je hoeft niet bang te zijn dat de doelgroep waar jij mee wilt appen niet aanwezig is op Flirter.

Uit ons onderzoek blijkt dat er veel mensen een andere reden hebben om op Flirter actief zijn. De één wil onschuldig anoniem online appen, terwijl de ander ook best eens in het echte leven wilt flirten. Waar je ook naar op zoek bent, hier vind je het.

Zo leuk kan online flirten zijn

Voel je vooral welkom bij Flirter. Maak een profiel aan en bekijk of online flirten iets voor jou is. De website is erg eenvoudig en wijst zich vanzelf. Bekijk onze FAQ als je toch nog prangende vragen hebt.

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk. Eenmalige dienst a € 0,68 tot maximaal € 1,50 per bericht. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.